Make-up şi Vedete

Am fost stupefiată să citesc pe un site de căcat.. uhm scuze. De ştiri. ŞTIRI Pot să o iau de la capăt, fiindcă m-am încurcat?

Aşa…deci.

Am fost stupefiată să citesc pe un site de ştiri că vedete de la Hollywood au postat poze cu ele nemachiate. Lumea le-a numit curajoase !

Fuck, asta mi-a spus şi mie mama când am plecat prima dată machiată, din casă. Şi, pentru că pe atunci erau telefoane fixe, a dat jos receptorul ca să nu trebuiască să îi răspundă vreunei vecine care o întreba dacă e totul în regulă. Nu de alta, dar pe atunci rujul roşu şi fardul albastru- vinețiu erau la modă.

Acum revenind la oile noastre.. pfoai. Scuze din nou. Vedetele noastre!

Cum poți tu, ca om, că jurnalist nu eşti, să scrii despre cât de curajoase sunt vedetele care îşi arată fața nemachiată. Adică, cam cât de urâtă crede lumea că eşti dacă se miră când te speli pe față?!?

Apoi, dacă merge cu mascatul ăsta şi nu mai trebuie să fii frumoasă ca să apari la tv… ce calități se caută?

Realizez pe zi ce trece că inteligența sau aptitudinile reale nu mai sunt virtuți ci doar îndemânarea de a sta la machiat, că nici asta nu fac singure.

God bless make-up artists!

Acum, serios vorbind! Voi chiar credeați că noi, comații, plebeii, oamenii simpli sau cum ne numiți, nu ştiam că şi bogații au coşuri? Sau puncte negre? Sau cicatrici? Sau pori imenşi ? Sau dinții alb-gălbui ? Pentru că s-ar putea să vă înşelați amarnic !

Ştim că şi voi sunteți urâte! No big deal.

Ştim că sunteți defecte exact la fel ca noi! Şi nici pe asta nu ne supărăm. Mai ştim că şi voi vorbiți de parcă lucrați pe şantier şi că nu sunteți persoane minunate întotdeauna.

Ştim că nu ne iubiți fiindcă nu poți să iubești oameni pe care nu îi cunoști. Uneori nici pe ăia pe care îi ştii bine, nu îi agreezi, ce să mai zic de ăia care îți dau un comentariu pierdut printre alte sute.

Nu ne mai faceți să părem proaste, fiindcă nu suntem! Majoritatea…

2 gânduri despre „Make-up şi Vedete

  1. Total de acord cu tine. Noi stim asta. Pe cealalta parte, sunt pustoaicele de 12-14 ani care vad pozele modificate in Photoshop ale vedetelor si in mintea lor infantila se compara cu ele. Eu nu ma indoiam ca Adele atunci cand se trezeste are parul valvoi exact ca noi, muritoarele de rand 😆 dar poate acolo, undeva, o pustoaica spune: aha, deci si ea e la fel ca mine… Seara frumoasa 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s