Pentru că merităm!

Nu ştiu dacă alte femei au mai simțit nevoia asta dar eu o simt aproape în fiecare zi. Sunt anumite momente şi lucruri aparent simple pe care o femeie le face şi pentru care merită un rând de aplauze.

Cel mai recent moment de acest fel l-am trăit ultima dată când am folosit o toaletă publică. Câtă forță, câtă tărie, câtă musculatură am forțat să stau la un unghi perfect de 90° cât să nu ating marginea toaletei şi totuși să nu mă fac de cacao plecând cu o dâră de pipi pe pantaloni. A fost o performanță pentru care meritam aplauze dar … nu le-am primit. Mă gândesc că ar trebui să se activeze automat sunetul de aplauze când deschizi uşa aia care uneori nici nu poate fi bine închisă şi te lasă semi-descoperită. Alea sunt moment glorioase! O mână pe uşă, o mână pe pantalon şi cu grijă te laşi până la unghiul ăla de 90°.

Un alt moment glorios al unei femei este acela în care reuşeşte să se trezească la prima alarmă, să arate impecabil şi să ajungă la timp la serviciu. Pentru mine dimineața înseamnă din 5 în 5 minute snooze, după 45 de minute deja mă calcă pe nervi şi mă ridic cu greu apoi încă 15 minute pe la baie şi machiajul încă 30. Nu cred că am reușit vreodată să ajung la muncă devreme fără să arăt de parcă m-a lovit holera. Sau să întârzii fără să arăt ca şi cum aveam nuntă. A mea. Aşa că acele momente unice merită un rând de aplauze!

O altă faptă eroică pe care o femeie o face, este să aibă timp să se epileze mereu! Când ştii că începe să crească boschetul pe toate zonele şi trebuie să intri la arat hectare de pădure amazoniană, te lovește cu croşeu de dreapta preamărita lenea. Dar, cu tot tupeul te ridici de jos şi începi să defrişezi, apoi mândră ca o Afrodita, te întinzi în pat şi te mângâi mai ceva ca în filmele deochiate. Ptiu să nu îți fie de deochi, piele moale şi fină ca de bebeluş uns cu uleiuri de lavandă şi lacrimi de virgină.

O ultimă faptă eroică pentru care merităm toate laudele din lume este : SĂ ÎȚI PUI ŞOSETELE SINGURĂ ÎN LUNA A 9- A DE SARCINĂ!!!

Aplaud aceste femei fiindcă merită !!!

Ultima dată când am exagerat cu mâncatul şi m-am trezit cu o „sarcină de 3 luni”, mi-a fost greu şi să respir, apoi imaginează-ți un om care are un alt om în față şi încearcă să se aplece fără să pupe pământul din greșeală, că dacă a căzut, acolo a rămas, şi tot ce îşi dorește este să îşi poată spune : „Calm, calm, calm, încet, încet, încet, încă puțin şiii…. gata o şosetă! Ți-am zis eu fraiere că pot, acum vino şi pune-mi cealaltă şosetă că dacă mai fac asta o dată mi se rupe apa şi moşeşti vrut nevrut!”

Am meritat laude, nu le-am primit dar încet în sinea mea m-am aplaudat singură de fiecare dată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s