M-am săturat de femei care se plâng!

V-am văzut, v-am citit, v-am auzit și da, m-am săturat de voi !

Vă văd zilnic pe stradă dar cel mai frustrant este că sunteți și pe facebook și vă aruncați tristețea într-un post de doi lei care pe unii îi plictisește, pe alții îi amuză și altora le dau un sentiment de ”Cred că îi dau unfriend, mă cam deprimă”.
M-am săturat de acuzele voastre că toți bărbații sunt niște porci, că toți mint și toți înșeală, pentru că, Vaaai, da Vaai cu ”V” mare cât capul vostru, ”Vaai Doamne, toți m-au înșelat și toți m-au mințit așa că eu nu mai cred în iubire!” Bullshit. So much bullshit.
Vă plângeți de alegerile voastre, de slăbiciunile voastre, de greșelile voastre și de prostia voastră, pentru că voi i-ați ales și voi le-ați dat șanse după șanse. Nu ați avut încredere în voi și în puterea voastră de a supraviețui după plecarea lor, v-ați rezumat la a-i urca pe un piedestal și a-i preaslăvi pentru a avea în cine arunca cu roșii stricate și vorbe de duh, în cazul în care ar fi fost nevoie. Dar voi ați fost vinovate de ceea ce s-a întâmplat, pentru că voi i-ați vrut pe cei mai buni și cei mai frumoși și pe cei mai căutați. Ați primit ceea ce ați vrut.
Și acum umpleți rândurile femeilor înșelate, cum și ei au rândurile lor umplute tot de voi, de femei care și-au bătut joc de sentimentele lor.
Vă luptați care pe care face să sufere mai mult. Voi ați fost distruse de un ”golan” și distrugeți băieți buni, pentru că merită și în mintea voastră bolnavă ”Toți sunt la fel!”, și la fel fac și ei.
Ei bine, mnu… Nu toți sunt la fel! Dar, mai depinde și ce fel de femeie ești tu. Puternică și sigură pe echilibrul tău emoțional sau slabă și dependentă de un bărbat.
Voi alegeți pentru voi, nu alții!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s