Ce mă excită ?

Sapiosexual (n) a person who finds intelligence as the most sexually attractive feature in others.

Clar numai din titlu deja v-ați dat seama că voi spune pe îndelete toate secretele unei femei și ale corpului ei.
Uhm ! Wrong ! Deja v-ați gândit la sex! Cea mai mare greșeală a unui bărbat !
Noi, femeile suntem ființe complexe și ne pot excita lucruri care vouă nici nu vă trec prin minte.
După o lungă analiză personală, în nopțile cu lună plină, când mă transform în filozof al propriului meu corp și filozofez despre secrete ale fericirii și zonele erogene ale minții mele am descoperit ce mă excită cu adevărat.
Sunt și alte lucruri care mă excită la un bărbat, mai mult decât atingerile suave și săruturile lungi și mai mult decât sigur, sunt foarte multe femei care îmi împărtășesc ciudatele gânduri.
1. Mă trec fiori când un bărbat … scrie corect gramatical ! După primele 10 fraze scrise corect, mă gândesc la ce nume vor avea copiii noștrii. Trimite un altfel de vibe, altul decât cel de fuckboy și îți crează un sentiment de orgasm intelectual. Desigur, pe lângă gramatică, să fie coerent în vorbire și să fie și puțin inteligent.
Sunt rari și greu de găsit dar nu pe cale de dispariție.

Ferească-ne Dumnezeu de bărbați precum Marean Cuceritorul !
2. Dacă tot ce îți poți dori este să faci o femeie să fie excitată de prezența ta, găsește ceva care îți place și permite-ți să fii cel mai bun la asta ! Nu există lucru care să atragă mai mult o femeie decât un bărbat expert într-un domeniu. Știi literatură ? Bun! Știi IT ? Foarte bine ! Știi fizică sau matematică ? Genial ! Dacă mai știi să le și explici, ești minunat la casa omului. If you like it, be a nerd about it !
3. Un alt lucru care atrage o femeie este felul în care te comporți cu persoanele din jurul tău. Nu ai cum să nu adori momentul ăla în care băiatul de lângă tine seopre;te din ceea ce face doar pentru a se juca cu un copil sau să mângâie un cățel ori lasă locul unei persoane în autobuz ori alt gest de gentleman.
Îi crește automat și aproape instant atractivitatea în momentul în care face un gest frumos !
4. Poartă parfum ! Ai văzut femeile care întorc capul după un bărbat ? De obicei ele întorc capul după parfumul lui! Nu încerca să fii subtil! Poartă-l cu mândrie și dă-te cu o cisternă să te simtă de pe cealaltă parte a drumului! Femeile au acel simț al mirosului mai dezvoltat și face cumva legătura cu sentimentele pe care le au față de o persoană și… Pam Dum Tsss… cu excitabilitatea ! For real! Wink Turn her on with your parfume!

5. Încearcă să fii sigur pe tine și să nu te pierzi. Femeile sunt înnebunite după un bărbat care să aibă tărie de caracter. Nu spun să iei deciziile pentru ea, dar spun că nu este deloc sexy să trebuiască să iasă ea cu o țeavă în mână noaptea când se aude un zgomot în casă iar tu să stai sub plapumă !

6. Un bărbat care știe cum să își țină gura este un bărbat atractiv ! Fie că femeile o recunosc sau nu, un bărbat care nu povestește ca o țață de la colțul străzii tot ce a fost între el și o fată, este un bărbat cu potențial. Nu spun că este un bărbat de luat acasă, pentru că știe prea bine să tacă și să ascundă iar ăsta nu e un atu pentru o căsnicie fericită dar pentru multe fete poate fi amantul perfect.

Acum este rândul tău să încerci sfaturile mele și poate poate îți iese o combinație, iar dacă nu își iese fata ori e luată, ori e timidă și nu își spune din start că te place, ori ai găsit genul de fată care este atrasă de opusul tău și acolo nu e problema și nici treaba ta. Move on.

Dacă te-am ajutat să îți faci o prietenă, o iubită, o soție sau o amantă spune-mi și spune-le și prietenilor tăi.

Un gând despre „Ce mă excită ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s